д-р Десислава Георгиева Бъклова

Дерматолог

 • (2)
 • Биография

  Образование

  Доктор Десислава Бъклова е лекар по кожни и венерически болести, и професионалист с над 20 години опит в сферата на класическата и естетическата дерматология и венерология. Завършва Медицински университет - Варна през 1996 г. Специализацията си завършва през 2007 г. отново в същото учебно заведение. Оттогава практикува активно.  

  Практика

  От 2002 г. тя работи в дерматологичната клиника на МБАЛ „Св. Анна“, а от 2012 г. извършва прегледи и в кабинет към същата болница. В долъпнение на това, д-р Бъклова преглежда в още три клиники - „Дерма експерт“, където работи с д-р Георги Томов, МЦ „Медикал плюс“ и МЦ „Санамедик“. Цените на прегледите са от 30 лв. до 40 лв., в зависимост от здравното заведение, което пациента посети. Прегледите се извършват с предварителна уговорка, като в МБАЛ „Св. Анна“ и „Медикал Плюс“ д-р Бъклова преглежда следвайки график за посещения, за който може да се запази час, а в останалите две здравни заведения преглежда само, ако преди това има направена уговорка. В противен случай тя не посещава здравните заведения и няма точен график там.

  Сертификати и последваща квалификация

  Продължаващото образование и подобряването на професионалните качества са от изключителна важност за д-р Бъклова, за да се придържа към съвременните тенденции и течения за диагностика, третиране и лечение на кожни проблеми. Тя притежава сертификати от международни и местни курсове и специализации, провеждащи се всяка година.

  Като кожен лекар тя е член на множество международни и български дерматологични организации като „Българско дерматологично дружество“, „Европейска академия по дерматология и венерология“, „Българска асоциация на естетичните дерматолози“ . 

  Всичко това я прави един от предпочитаните дерматолози във Варна от пациентите.

  Специалности и процедури

  Десислава Бъклова проявява интерес към класическата, естетичната и лазерно-хирургичната дерматология. Фокус в нейната работа са антиейджинг процедурите и медицински лазерни процедури. Работи с два световноизвестни  лазера Duetto MT EVO и Syneron. И двете системи са признати в цял свят за иновативни и революционни. Използвайки фраксел лазер тя обработва акне и различни белези и пигментации.

  Има сертификати за лазери и IPL, химични пилинги и филъри, мезотерапия и бутилинов токсин.

  Процедурите, които д-р Бъклова извършва са свързани с диагностика, третиране и лечение на кожни заболявания, пигментации, розацея, разширени съдове, епилация, подмладяване на кожата, гъбички, както и всички видове венерически заболявания.

  График и контакти

   График в МЦ "Св.Анна"

   Цена на първичен преглед : 40 лв.

   Работа с НЗОК : Да

    Понеделник Вторник Сряда ЧетвъртъкПетък
   Часове-от 8.30ч. до 12.30ч.от 8.30ч. до 12.30ч.от 8.30ч. до 12.30ч.от 8.30ч. до 12.30ч.
   • тел: 052/821661; 0882/985 518 адрес: гр. Варна, общ. Варна, п.к. 9000, бул.Цар Освободител, № 100   [ВИЖ КАРТА]

   График в ДЦ "Derma Expert"

   Цена на първичен преглед : 40 лв.

   Работа с НЗОК (направление) : Не

   Доктор Бъклова често преглежда и в съботни дни, след предварителна уговорка по телефона. Друг дерматолог, преглеждащ в събота във Варна е д-р Томов (баща)

    Понеделник Вторник Сряда ЧетвъртъкПетъкСъботаНеделя
   ЧасовеС уговорка по телефонаС уговорка по телефонаС уговорка по телефонаС уговорка по телефонаС уговорка по телефонаС уговорка по телефонаС уговорка по телефона

   График в МЦ "Медикал Плюс"

   Цена на първичен преглед : 30 лв.

   Работа с НЗОК : -

    Понеделник Вторник Сряда ЧетвъртъкПетъкСъботаНеделя
   Часове-от 14.00ч. до 17.00ч.-от 9.00ч. до 11.00ч.-почивенпочивен

   График в MЦ "СанаМедик"

   Цена на първичен преглед :  40 лв.

   Работа с НЗОК (направление) : Не

    Понеделник Вторник Сряда ЧетвъртъкПетъкСъботаНеделя
   ЧасовеС уговорка по телефонаС уговорка по телефонаС уговорка по телефонаС уговорка по телефонаС уговорка по телефонаПочивенПочивен
   • тел: 087 786 8864/ 052/608 313 адрес: ул. „София“ № 5, 9000 Варна Център, Варна / район ЖП гара /   [ВИЖ КАРТА]

   График в Аджибадем Сити Клиник - Варна

   Цена на първичен преглед - 50 лв.

   Работи с НЗОК - Да

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   от 08:00 до 12:00

        НЕ

   от 08:00 до 12:00

   от 08:00 до 12:00

   от 08:00 до 12:00

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (2)

    • Мога да кажа само едно, д-р Бъклова и изобщо ДЕРМА ЕКСПЕРТ IS THE BEST!!!!!!!! Помогна ми след усложнение на разреза ми от секциото, както и на дедето ми. Винаги е насреща и отзивчива. Продължавайте да дерзаете, бъдете здрава. Искрено и огромно БЛАГОДАРЯ!!! 🤗😘

    • Уникален лекар,истински човек толкова добре,подробно обеснява не само си разбира от работата а и също дава всичко от себе си за да помогне на пациентите си рядкост са такива като нея 👏

  Още лекари