д-р Елена Младенова Ангелова

Дерматолог

 • (1)
 • Биография

  Доктор Елена Ангелова е специалист дерматолог и детски кожен лекар във Варна с над 5 години стаж в сферата на кожните заболявания.

  Тя завършва медицина в София през 2009 г., а след това специализира кожни и венерически болести във Варна. Завършва специализацията си през 2015 г., като две години по-рано, през 2013 г. специализира детска дерматология. Тя е един от няколкото специалисти детски дерматолог Варна.*

  Д-р Елена Ангелова е член на Български лекарски съюз и Българското дерматологично дружество. Членува в Международната асоциация по детска дерматология. *Друг дерматолог във Варна, член на БЛС е д-р Божилова.

  В своята кариера, д-р Ангелова взема дейно участие в множество местни и международни събития и семинари за дерматология и грижа за кожата.

  Д-р Ангелова вече не е част от екипа на ДКЦ 1 и в момента преглежда само в МЦ "Медикал плюс" в град Варна. Там преглежда само след запазен час на регистратура. 

  *Друг кожен лекар, който се занимава с дерматология за деца е д-р Зинеб Халил.

  График и контакти

   График за прегледи в МЦ "Медикал Плюс"

   Цена на прегледа - 30 лв. 

   Д-р Ангелова работи с НЗОК

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

    Амб. прегледи

    от 13.00 до 18.00

   (втора смяна)

    от 9.00 до 13.00

   (първа смяна)

    от 10.00 до 17.00

    

    -

    от 9.00 до 13.00

   (първа смяна)

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (1)

    • Като кожен лекар др. Ангелова е изключително старателна и отделя нужното време да прегледа. Понякога прегледите стигат и до половин час. Мисля, че е и детски дерматолог. Аз обаче не съм много доволна, защото лекарката ми се стори леко неуверена, което може и да е заради възрастта. На мен не успя да ми помогне напълно и се наложи да потърся второ мнение. Мисля, че ако искате основно внимание и добро отношение и случая ви не е много сложен, доктор Ангелова е вашия дерматолог във Варна. Аз обаче не мога да я препоръчам напълно, защото в моя случай се наложи да търся доста по-опитен лекар, който в крайна сметка ми помогна да си разреша проблема.

  Още лекари