д-р Георги Шидеров Томов

Дерматолог

 • (13)
 • Биография

  Доктор Георги Томов (Томов син или "младия Томов", както е известен в град Варна) е един от най-популярните и най-търсени кожни лекари в град Варна. Той е специалист по кожни и венерически болести и естетичен дерматолог. Заедно с д-р Бъклова, работят в клиника "Дерма Експерт" в центъра на града. В клиниката д-р Томов разполага с лазер, който се използва за здравни и естетични процедури.

  Д-р Томов е дерматолог с многогодишен опит, специализации и допълнителни квалификации.

  Д-р Георги Томов е дерматолог във Варна, който е посещаван и от хора от различни градове в околността, поради голямата си популярност. Поради тази причина е задължително предварителното записване на час.

  Друг дерматолог във Варна със същото име е доц. Шидери Томов, който е баща на Георги Томов и е пенсионер, но също преглежда активно.

  График и контакти

   Дерма Експерт - Варна

   Часове се записват по телефона, всеки ден от 9.00 до 14.00. 

   Цената на първичният преглед е 50лв. , а на вторичният е 30лв. 

   Доктор Томов не преглежда по Здравна каса и не можете да дойдете с направление. 

   Задължително е предварителното записване на час. 

   График

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   от 17.00 до 19.00

   от 17.00 до 19.00

   от 17.00 до 19.00

   от 17.00 до 19.00

   от 17.00 до 19.00

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (13)

    • Това е най- добрия дерматолог във Варна. Ходя от малък при него , наскоро ми помогна пак , само за 4 дни ми минаха обривите след изписаното лечение.

    • Неучтив,меко казано по скоро груб и некомпетентен.

    • За мен този човек е неучтив. След две визити по 3 минути и около 500 лева за медикаменти и изследвания резултат не виждам.

    • Не съм доволен от него. Не ми оправи проблема. Според мен по - скоро се влоших.

    • Споделям впечатлението си от Георги Томов. Никога не съм срещал по-груб и студен доктор. - За мен това беше невиждана незаинтересованост по телефона при записване на час за преглед. - Крайно неприемливо поведение по време на самия преглед, където трябва да му се вадят думите с ченгел от устата; ако пациентът не пита постоянно Томов няма да си мръдне пръста. - Двойни и тройни резервации по едно и също време, където хората са принудени да чакат на опашка дори и да са си записали час. Останах с усещането, че претупва прегледите, за да обслужи и другите пациенти, които си е извикал за дублирания час. -Космически цени, не само на самия преглед (80лв), но и на козметичните процедури, които при други специалисти са неколкократно по-ниски. Бих казал, че за мен незаслужено носи името на баща си Шидери Томов, неподкрепено нито с професионализъм, нито с отношение.

    • Недоволна съм. За 50лв не знам дали съм стояла и 5 мин в кабинета и дори не подхвърли една усмивка. Погледна набързо проблема ми и почна да пише рецепта с куп неща, за които не съм сигурна, че имах нужда. Добре, че познавам фармацевти, спестих си около 150лв от продукти. Нито ме пита за предистория, нито ми каза какво ми има. До такава степен ли медицината се превърна в просто бизнес?! Не препоръчвам.

    • Посещавала съм д-р Томов много пъти и всеки път си казвам, че няма да повторя...добър е в диагнозите, но отношението му към пациентите е абсолютно незадоволително за мен. Прегледът при него трае около 5мин., с писането на рецептата, след което запова да си гледа часовника и да те изпраща...ходя при него основно за детето и всеки път е едно и също- влизам, вижда обрива, нито разпитва за предистория, нито за детайли, директно започва да пише рецепта. Часовете му са през 5минути записани, явно толкова може да отдели на пациент срещу 50лв. Може би следващия път трябва да си запиша два часа, за да ни отдели 10тина минути...?! Забелязвам и нетърпимост към децата, ставала съм свидетел как излиза да помоли родителите на едно дете в чакалнята да го изведат навън, защото много шумяло(което изобщо не беше така)?!? В обобщение: не изслушва пациентите си, не дава възможност да споделиш всичко, което те тревожи, гледа да те изпрати максимално бързо( в рамките на 5мин, защото навън вече чака следващият му час...). Единственият шанс да ти отдели повече време е в случай, че проявяваш интерес към естетичните процедури- тогава става много любезен и забравя да гледа постоянно към часовника си.. Явно го е обърнал на бизнес и гледа за 2та часа, в които преглежда да минат максимално голям брой хора.

    • Голямо самочувствие, изглежда начетен. Това може би има плацебо ефект при много пациенти. През няколко години се престрашавах да отида. Докторът от раз диагностицира заболявания, които негови колежки неуспешно лекуваха като гъбички. Обаче другите му лечения за акне, дерматит и папиломи не съм доволна. За мен терапиите бяха скъпи и ангажиращи. Трябваше да ида в определена аптека, да звънна на определен телефон. Продуктите не бяха видимо по-скъпи там където ме пращаше, но това е още нещо дразнещо. Чакалнята пред кабинета му е едно коридорче, в което се чува когато пациент и лекар си споделят. Не ми допадна хигиента и това, че от отсрещния блок не много трудно се вижда в кабинета. Лазерът на някои места наистина не оставя никакви следи, но на други се получават твърди парченца с размер на оризови зрънца. Зарастват трудно, не се махат и освен това създават дискомфорт. Отношението понякога е отлично, понякога в другата крайност.

    • Не съм доволен, защото не ми допаднаха обноските на лекаря.

    • Посетих д-р Томов младши с обрив на гърба. Отнесе се с мен нормално. Бързо постави точната диагноза и изписа лечение. Доволна съм от прегледа. Отделете си време за чакане, защото имаше доста хора.

    • Дерматологът доктор Томов син е много известен във Варна. Адреса на кабинета е около общината. Според мен е знаещ лекар и наистина е в час с последните тенденции, но на мен неговото лечение не ми помогна. Имаше случаи когато беше сприхав и бързаше. Понякога говори и на висок тон, което е смущаващо за мен като пациент. Не мога да го препоръчам именно заради специфичното му отношение, което зависи от настроението му. Понякога е много търпелив и внимателен, но в други случаи е точно обратното. При мен избърза, според мен не вникна достатъчно добре в проблема и съответно се наложи да си потърся друг специалист дерматолог.

  Още лекари