д-р Женя Красимирова Димитрова-Михнева

Дерматолог

 • Няма оставени мнения.
 • Биография

  Доктор Женя Димитрова – Михнева е специалист по кожни болести, асистент и преподавател в Медицински университет Варна и активно преглеждащ лекар в две варненски клиники.

  • Образование

  Д-р Димитрова-Михнева завършва Медицински университет в град Варна през 2000 г. От 2002 до 2004 г. успява да придобие квалификации от PLAB и IELTS. Следва работа като ординатор за 5 години в клиниката по дерматология и венерология. Това се случва в периода от 2000 до 2005 година. От 2005 година д-р Димитрова-Михнева е специалист по кожни и венерически болести. Към момента тя е асистент в катедрата по дерматология във Варненския университет по медицина. Тук тя работи от 2006 г.

  • Практика

  Към постиженията в професионалната кариера на д-р Женя Димитрова-Михнева можем да наредим и наградата „Златен Хипократ“. Докторката има над 20 публикации и е редовен участник в здравни форуми. Видео тук

  Лекарката притежава сертификати по дерматохистопатология. Тя е специалист и доказан професионалист във Варна и по естетична дерматология, за което също притежава сертификат. Открийте при нас и други варненски естетични дерматолози.

   В ролята си на асистент тя преподава на англоезични курсове и води практически курсове по „Дерматология“ на студенти по обща медицина и дентална медицина. Неин колега в преподавателската дейност е и д-р Сиана Щилионова.

  Някои от кожните болести, към които ас. д-р Женя Красимирова Димитров – Михнева, д.м. проявява интерес са розацея, себореен дерматит, алергодерматози, псориазис и инфекциозни дерматози.

  Д-р Димитрова е член на Български лекарски съюз и Българското дерматологично дружество.

  *До 15.10.2021 д-р Женя Димитрова-Михнева ще преглежда безплатно болни от псориазис в кабинет 209 в ДКЦ „Св. Марина“. Прегледите се извършват по инициатива на Асоциацията на пациентите с автоимунни заболявания и са част от проекта им "Кажи НЕ на страха, попитай специалист". За да се прегледате трябва да запазите час на телефон 0876303400 всеки ден от 10 до 17 часа.

  График и контакти

  График в МЦ "Аджибадем Сити Клиник" - Варна

  Цена на прегледа: 50 лв.

  Работи с НЗОК

   

  Понеделник

  Вторник

  Сряда

  Четвъртък

  Петък

   Амб. прегледи

  -

   от 13.00 до 17.00

   от 11.00 до 13.00

   от 13.00 до 17.00

   от 13.00 до 17.00

  График в ДКЦ "Св. Марина"

  Без запазване на час - отивате и се редите на опашка

  Работи с НЗОК

  Цена на преглед: 40 лв. 

   

  Понеделник

  Вторник

  Сряда

  Четвъртък

  Петък

   Амб. прегледи

  от 14.00 до 16.30

  -

  от 13.30 до 16.30

  -

  -

  Форум темата е започната от: Давид Станев

  Сигнал за нередност

  Оценка и Коментари:

  Всички полета са задължителни.