Красимира Николова Дерматолог във Варна

д-р Красимира Николова Тинова

Дерматолог

 • (2)
 • Биография

  Д-р Красимира Тинова е специалист по кожни и венерически болести в град Варна и Каварна. Към момента тя преглежда в ДКЦ 5 "Св. Екатерина", която се намира до училище Елин Пелин. 

  Д-р Тинова завършва в Медицински университет – София през 1983 г. През 1995 г. Придобива специалност по дерматология и оттогава се занимава с профилактика и лечение на пациенти в тази област.

  Процедурите, които извършва доктор Тинова, включват диагностициране и лечение на всякакъв вид кожни и венерически болести, премахване на нежелано окосмяване, лечение на доброкачествени кожни образувания като кондиломи, фиброми и т.н. Способът, който се използва за премахване на тези кожни образувания се нарича електрокоагулация. Красимира Тинкова извършва също и диагностика чрез микроскопско изследване с цел доказване на наличие на бактерии и гъбички при ППБ. Подобно изследване правят и други дерматолози във Варна, като цените за процедурите варират в зависимост от научната степен на професионалиста и здравното заведение.

  В ролята си на кожен лекар, д-р Тинова е търсена не само от граждани, но и от медии. През 2019 г. тя дава здравни съвети по време на интервю за БНР Варна. Съветите са свързани с грижата за кожата, защита от слънце, както за възрастни, така и за деца. 

  *В случай, че търсите естетичен дерматолог във Варна, можете да погледнете нашата търсачка. Един от лекарите, занимаващи се с естетична дерматология във Варна е д-р Галина Монева.

  *Източници - dkc5varna.com, euromelanoma.org

  График и контакти

   График и работно време в ДКЦ 5 "Св.Екатерина"

   Цена на прегледа - 40 лв.

   Работи с НЗОК - да

   Работи се без запазване на часове. Всеки пациент отива на регистратура, плаща такса и се качва в кабинета на лекарката.

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   от 8.00ч. до 14.00ч.

   от 8.00ч. до 14.00ч.

   от 8.00ч. до 14.00ч.

   от 8.00ч. до 12.00ч.

   от 8.00ч. до 14.00ч.

   График и работно време в гр. Каварна - МЦ "Евромедика"

   Работи с НЗОК - да (с направление)

   Цена на преглед (без направление) - 30 лв.

   Лекарката преглежда, докато има пациенти и няма краен час на графика. 

   Работи се с часове, като те се запазват по телефона. 

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   -

   -

   -

   от 13.30ч.

    

    

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (2)

    • Не съм доволна от посещението си при д-р Тинова. Беше нервна по време на прегледа, защото я помолих да види всичко щателно. Накрая ми постави диагноза, която се оказа грешна според други двама лекари, които ми обясниха, че такъв тип образувания, за които тя говори, не могат да се появяват по кожата на ръцете,където е моя пробелм. Когато задавах въпроси, се изнервяше и накрая получих едно \"Категорична съм!\". Тръгнах и повече няма да се върна!

    • Страдам от рядко автоимунно заболяване изразяващо се в остра алергична реакция тип уртикария, или казано по народному \"копривна треска\". Ходих при 5-6 кожни лекари, докато най-накрая д-р Тинова ми постави правилната диагноза и лечение, без излишни скъпи мазила и кремове. Изключително мила и съпричастна. Не съм чакала дълго пред кабинета ѝ в ДКЦ. Препоръчвам с две ръце!

  Още лекари