д-р Мая Иванова Славова-Цветкова

Дерматолог

 • Няма оставени мнения.
 • Биография

  Д-р Мая Славова-Цветкова е кожен лекар и специалист по дерматология и паразитология във Варна.

  Професионалното развитие на ас. д-р Мая Славова-Цветкова започва през 1979 г., когато тя завършва обща медицина в Медицински университет – Варна. От 1981 до 2004 г. е научен сътрудник в катедрата по кожни болести и венерология. Своята специализация завършва през 1985 г., отново в Медицинския университет в гр. Варна. Към момента е главен асистент в катедрата по дерматология. Освен това, тя е лекар и в отделението по дерматология и венерология на УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна.

  Д-р Мая Славова-Цветкова има специализация в Израел и участва в организирането на конференции на БДД във Варна. Има участия на научни форуми, както в България, така и в чужбина. Д-р Цветкова е автор и съавтор на различни публикации в специализирани и периодични издания. Друг лекар в същата сфера е и Зина Огнянова.

  Към момента този варненски лекар по дерматовенерология преглежда в ДКЦ „Св. Марина“ и в кожното отделение на болница „Св. Марина“ на 13-ти етаж.

  График и контакти

   График в ДКЦ "Св.Марина"

   Работи с НЗОК

   Платени прегледи без направление - около 40 лв. (непотвърдена информация)

   (поради голямата ангажираност на д-р Славова-Цветкова, прегледите в ДКЦ "Св.Марина" са редки. За информация за часове позвънете на регистратура)

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   -

   -

   -

   от 15.30ч.

   -

    

   График за прегледи в МБАЛ "Св. Марина" на ет.13.

   Работи с НЗОК - да

   Цена на преглед без направление - около 40-50 лв. (непотвърдена информация)

   (Забележка: графикът на д-р Славова-Цветкова е плаващ в болницата. Всяка седмица графикът е различен, поради спецификата на работата в отделението. Поради тази причина, за да я откриете е нужно да позвъните на оставените тук телефони и да разберете графика за конкретната седмица. Лекарката работи на две смени. Първа смяна е от 8 до 14.00ч. , а втора смяна е от 14.00 до 17.00ч. Часове не се записват. След като знаете графика, отивате в отделението и чакате да Ви приеме.)

   *Молим, съобразявайте се със спецификата на работата в болнично отделение, където са настанени болни за активно лечение.

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   първа или втора смяна

   първа или втора смяна

   първа или втора смяна

   първа или втора смяна

   първа или втора смяна

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

  Още лекари