д-р Татяна Божилова

Дерматолог

 • (1)
 • Биография

  Татяна Божилова е лекар и специалист по кожни и венерически болести. Тя преглежда в две клиники във Варна и приема пациенти всеки ден от седмицата.

  Образование

  През 2006 година, д-р Татяна Атанасова Божилова завършва Медицински университет – Варна. През 2014 година получава диплома за специализация по дерматология и венерология. Получава и допълнителна специализация от ВМА, след като завършва лятната им дерматологична академия.

  Професионален опит

  Веднага след завършването си, д-р Божилова започва работа в „Бърза помощ“, където работи в продължение на две години. Следват още две години стаж в интензивното отделение на „Св. Марина“. В момента тя работи като дерматолог Варна, като може да бъде открита в две клиники.

  Последваща квалификация

  В годините на активната си кариера на лекар по кожни и венерически болести д-р Татяна Божилова е придобила сертификати по дерматохирургия, фототерапия, криотерапия и други. В допълнение на това, тя е редовен участник в различни конференции и научни форуми, на които придобива знания. Интересите на лекарката са насочени към дерматит, псориазис и ППБ.

   

  График и контакти

   МЦ "Медикал лайф" Цена на първичен преглед без направление от личен лекар - 40 лв. Вторичният преглед струва 30 лв. Всяка допълнителна манипулация се доплаща допълнително. Работа с НЗОК - да За да запазите час е необходимо да се обадите на регистратура в медицинския център. *Друг дерматолог, който може да откриете в близост е д-р Стоянова в Окръжна болница. График:
    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   -

   от 13.00 до 15.30

    -

   от13.00 до 15.30от 9.00 до 11.00
   Аджибадем Сити Клиник Цената на първичен преглед без направление е 50 лв. Тук лекарката също преглежда с направления от личен лекар. График
    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   от 13.00 до 17.00

   от 8.30 до 12.00от 13.30 до 17.00от 8.30 до 12.00

   -

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (1)

    • Въпросното лице, по време на вторичен преглед, прояви изключително неуважение към мен - пациент, като си водеше лични разговори по телефона по време на прегледа. Също така ми предписа рецепта с антибиотик, която на практика е непотребна, тъй като е на хартиен преносител, а не е електронна. Предвид всички репортажи и серия от новини по темата, намирам за странно това, че докторката не е запозната със новопостъпилите закони, в нейната собствена сфера на компетенция. Питам, аз ли трябва да подтиквам лекаря, който ме преглежда, да ми издава електронни рецепти?? Сега не мога да си закупя въпросния антибиотик по тази причина. И не мога по никакъв начин да се свържа с докторката.

  Още лекари