д-р Татяна Божилова

Дерматолог

 • Няма оставени мнения.
 • Биография

  Татяна Божилова е лекар и специалист по кожни и венерически болести. Тя преглежда в две клиники във Варна и приема пациенти всеки ден от седмицата.

  Образование

  През 2006 година, д-р Татяна Атанасова Божилова завършва Медицински университет – Варна. През 2014 година получава диплома за специализация по дерматология и венерология. Получава и допълнителна специализация от ВМА, след като завършва лятната им дерматологична академия.

  Професионален опит

  Веднага след завършването си, д-р Божилова започва работа в „Бърза помощ“, където работи в продължение на две години. Следват още две години стаж в интензивното отделение на „Св. Марина“. В момента тя работи като дерматолог Варна, като може да бъде открита в две клиники.

  Последваща квалификация

  В годините на активната си кариера на лекар по кожни и венерически болести д-р Татяна Божилова е придобила сертификати по дерматохирургия, фототерапия, криотерапия и други. В допълнение на това, тя е редовен участник в различни конференции и научни форуми, на които придобива знания. Интересите на лекарката са насочени към дерматит, псориазис и ППБ.

   

  График и контакти

   МЦ "Медикал лайф" Цена на първичен преглед без направление от личен лекар - 40 лв. Вторичният преглед струва 30 лв. Всяка допълнителна манипулация се доплаща допълнително. Работа с НЗОК - да За да запазите час е необходимо да се обадите на регистратура в медицинския център. *Друг дерматолог, който може да откриете в близост е д-р Стоянова в Окръжна болница. График:
    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   -

   от 13.00 до 15.30

    -

   от13.00 до 15.30от 9.00 до 11.00
   Аджибадем Сити Клиник Цената на първичен преглед без направление е 50 лв. Тук лекарката също преглежда с направления от личен лекар. График
    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   от 13.00 до 17.00

   от 8.30 до 12.00от 13.30 до 17.00от 8.30 до 12.00

   -

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

  Още лекари