Доц. д-р Тошо Ганев дм

Уролог

 • Няма оставени мнения.
 • Биография

  Доц Тошо Ганев е безспорно едно от най-разпознаваемите имена в урологията на Варна. Той е преподавател, собственик на клиника и специалист с многогодишна и успешна практика.

  Образование

  Доц Тошо Ганев завършва обща медицина през 1993г. във Варна, а 6 години по-късно придобива и своята урологична специалност. През тези години, като специализант, той работи в клиниката на университета. Следва избирането му за асистент и главен асистент, респективно през 98 и 2008 година, а през същата година придобива и своята докторска степен по урология.

  Допълнителни квалификации и сертификати

  Доц. Ганев е квалифициран уролог във Варна и хирург за лапароскопски операции и ендоскопски простатни операции. Специалист е още и по слингови операции и методи за лечение наречени перкутанни (това са друг вид минимално инвазивни процедури извършващи се без разрез).
  Специализирал е в няколко града в Германия – Мюнхен, Нюрнберг и Хамбург и в Оксфорд в Англия където учи допълнително за онкоурологията. Допълнителни знания по уретроскопия и перкутанна нефростомия доц. Ганев придобива в Гърция в град Патра.

  Професионалната си кариера, доц. Ганев започва в МБАЛ „Св. Анна“ (окръжна болница), работи още в Сити Клиник и отново в окръжна болница, където в момента завежда клиниката по урология.

  Доц. Ганев има множество научни публикации, доклади и монографичен труд.

  Доц. Тошо Ганев работи с Доц. Евтимов, д-р Стамболийски и д-р Абушев в клиниката на болница Света Анна.

  Доц. Ганев е член на Български лекарски съюз, На трете важни урологични дружества – Българското, европейското и световното, както и на дружеството по онкология в България.

  График и контакти

  Работа с НЗОК (прегледи по каса) - НЕ Цена на първичен преглед - 80лв (включва ехография) Цена на вторичен преглед - 50лв. Работа с деца - ДА

  Понеделник

  Вторник

  Сряда

  Четвъртък

  Петък

  Събота

  Неделя

  Амб. прегледи

  от 14,15 до 17.15

  от 14,15 до 17.15от 14,15 до 17.15от 14,15 до 17.15почивенпочивенпочивен
  Тук доц. Ганев провежда консултации Прегледи по НЗОК - НЕ (работи с осигурител и платен прием)
   

  Понеделник

  Вторник

  Сряда

  Четвъртък

  Петък

  Амб. прегледи

  от 08:00 до 14:00

  от 08:00 до 14:00от 08:00 до 14:00от 08:00 до 14:00от 08:00 до 14:00

  Форум темата е започната от: Давид Станев

  Сигнал за нередност

  Оценка и Коментари:

  Всички полета са задължителни.

Още лекари