За нас

Проект „Здравочник“ е създаден през 2019 г. в град Варна. Причината за изграждането му бе липсата на подробна система с пълна информация за специалисти и общопрактикуващи лекари в страната.

Целта на проекта е:

  • да функционира като публичен регистър в обществена полза и обществен интерес. Ние искаме да съберем всички лекари в една обща система, а присъствието в системата е напълно безплатно за лекарите и всеки лекар, който не е в системата може напълно безплатно да бъде добавен като се свърже с нас, за да ни предостави допълнителна информация.
  • В допълнение на предоставянето на възможност на всеки лекар в България да има безплатно интернет присъствие, ние даваме допълнителни възможности за подобряване на интернет присъствието. За да научите повече, свържете се с нас на посочения електронен адрес – [email protected].
  • Проектът цели да даде възможност на пациентите да открият лекаря, който им трябва, да направят информиран избор преди посещението и да имат възможност да споделят своя опит с други пациенти като оставят препоръки. Ние вярваме, че всеки добър лекар, който се е отнесъл с грижа и внимание към пациента си, трябва да получи своето признание. Именно затова бихме искали да поощрим всички доволни пациенти да споделят опит. Оставете пропоръка за лекарите, които са Ви помогнали!


Zdravochnik.bg е интернет платформа, предоставяща възможност на всяко лице да остави рейтинг и препоръка относно лекар, който е посетил. Дадените оценки и мнения са лично субективно мнение на посетителите в сайта, като zdravochnik.bg не носи отговорност за тяхната достоверност и точност.

Освен списък с медици, пълна и изчерпателна информация за тях и мнения на други пациенти, в нашата система ще се заемем и с обяснение на популярни лекарски практики. Това цели по-пълно и качествено информиране на лекуващите се в България.

Информацията на нашия сайт е получена от общодостъпни източници.

„Здравочник“ е създаден от пациенти, които искат да допринесат за подобряване на здравната система в България.

Споделете за здраве! Регистрация