снима на Басем Алнаболси Уролог Варна

Д-р Басем Алнаболси

уролог

 • (2)
 • Биография

  С опит от повече от 27 години, доктор Алнаболси е един от най-опитните уролози във Варна.

  Образование
  Завършил е МУ- Варна „Проф. Д-р Праскев Стоянов“ през 1995г, а през 2014 придобива специалност урология отново в Медицински Университет във Варна. Оттогава практикува и се налага като един от най-търсените и опитни уролози на Варна.

   

  Професионален опит

  Д-р Алнаболси преглежда и лекува пациенти в продължение на пет години (от 2015г. до 2020г. ) в МБАЛ Варна, позната още като Транспортна Болница, където е част от клиниката по урология на лечебното заведение.
  Практиката си продължава и в МЦ Младост, където е уролог, а след това и в МЦ Плазмамед.
  Д-р Алнаболси е един от малкото уролози на Варна, който практикува най-модерни лечебни методи за лечение на все по-често срещаните простатити при мъжете и инконтиненция при жените. За целта той работи с модерна техника като Shockwave и стол за инконтиненция BTL Emsella.

  Курсове и допълнителни квалификации

  • Курс по лечение на камъни в бъбреците с флексибилна уретрореноскопия (въвеждане на уретроскопа в уретрата чрез гъвкъв накрайник- водач, където под надзор се премахват камъните в бъбреците) и екстракорпорална литотрипсия.
  • Изпаряване на простата с плазма (Плазмена вапоризация), която се прилага при увеличена простата, която е увеличена от не бактериални причини. Обикновено това е възрастта на пациента. Медицинският метод се прилага и за премахване на тумори.
  • Д-р Алнаболси преминава и курс за лечение на изпускане (инконтиненция) при жени с Urolon (специален стол за лечение на инконтиненция при жени и болков синдром при мъжете).
  • Лекарят разполага и с преминато обучение и положен успешно изпит за лечение с ReZum – премахване чрез водна пара на доброкачествената простатна хиперлазия (ДПХ).
  • Преминат курс за лечение на хроничен простатит, болест на Пейрони, проблемна ерекция (еректилна дисфункция) с Shockwave (ударно-вълнова терапия). Методът се предпочита още и за болки в малкия таз, защото помага за премахване на възпалителните процеси и подобрява възстановителните процеси в тъканите.
  • Д-р Басем Алнаболси преминава и обучение по ехография на простата, която се практикува редовно при преглед при този варненски уролог.

  В клиника Плазмамед, д-р Алнаболси практикува с д-р Мохаремов, където лекуват множество урологични проблеми при мъжете безкръвно, безболезнено и бързо.

  График и контакти

  Д-р Алнаболси не преглежда по здравна каса Цена на прегледа Часове се записват по телефон

  Понеделник

  Вторник

  Сряда

  Четвъртък

  Петък

  Амб. прегледи

  от до

  от доот доот доот до

  Форум темата е започната от: Давид Станев

  Сигнал за нередност

  Оценка и Коментари:

  Всички полета са задължителни.

  Мнения (2)

   • Изключително търпелив уролог. Работи често в екип с друг специалист и изслушва пациента. Имах бактериален проблем, който Алнабоси успя да реши. Часовете се спазват, имаш нужните машини и дори ми направиха ехографията безплатно, за да проверят остатъчна урина. Доволна съм. Внимават с антибиотиците и изписват само след изследвания.

   • Много търпелив уролог, много обяснителен и добре подготвен. Работи с желание да помогне на пациента. Изключителна разлика от много уролози в Варна.