Д-р Веселин Любомиров Стамболийски

Уролог

 • (1)
 • Биография

  Д-р Стамболийски е сред известните уролози на Варна.

  Образование
  Д-р Стамболийски завършва Медицински Университет във Варна през 1986г, а получава своята специализация по урология през 1995г. отново във Варна.

  Професионален опит
  През годините е работил в Окръжна болница - МБАЛ "Св. Анна" , а в момента преглежда и лекува в Аджибадем Сити Клиник Варна, където е от 2008г.

  Специализации
  Специализирал е ултразвукова диагностика, лапароскопски операции, перкутанна литолапаксия, лазерни операции на простатата, лечение на каменна болест на бъбреците с ендоурология.
  В Аджибадем преглежда заедно с уролозите д-р Панайотов, Савченко и Абушев.

  В практиката си като уролог във Варна се съсредоточава над лечение на камъни в бъбреците, увеличена простата (доброкачествената хиперплазия на простата) и диагностика на онкологични заболявания.

  График и контакти

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (1)

    • От познати получих препоръки за доктор Веселин Стамболийски. Съответно преди няколко месеца както всеки пациент запазих платен час и бях записан за операция на дата 5.11.23 г.Изчаках търпеливо времето до датата/ще ме оперира препоръчания доктор/. След постъпването в болница „Света Ана“ бях подготвен за операция и в деня на операцията след мъчително очакване докато минат всички подготвени за операция се появи д-р Стамболийски и ми съобщи, че днес няма повече време за операции и може би ако остане време на \"някой негов колега \"ще бъда опериран, а ако не да стоя в болницата и може би на следващия ден ще ме оперира. НЕ остана време на негов колега за мен. Тръгнах си от болницата подготвен за операция и НЕопериран и разочарован и с чувството ,че са се подиграли с мен. Мога да си позволя операция където аз реша и екип който аз реша, но сметнах ,че добрата дума за доктор Стамболийски и неговия професионализъм е достатъчна и няма значение кой е клиента. На 55 години съм и може би успявам да работя с хора от 30 години поради факта че за мен няма нещо по-важно от клиента и добрата дума за мен . Прекланям глава пред всички доктори и пред всички работещи в здравеопазването, но за доктор Стамболийски добра дума не мога да кажа.

  Още лекари