Намерете точния за Вас зъболекар в Русе. Вижте имена, графици, адреси и мнения за всеки стоматолог.

В каталогът на Здравочник позволява за всеки стоматолог в Русе, а според информацията на БЗС те са 212 на брой, да намерите:

  • График и часове, в които специалиста преглежда
  • Контакти, на които можете да откриете специалиста по дентално здраве
  • Прегледи и процедури, които специалистът извършва – почистване на зъбен камък, пломби, работа с диоден лазер, избелване и т.н.
  • Цени на услугите на съответния дентален специалист и информация дали работи със здравна каса.
  • Можете да видите и препопръки, мнения и оценки от други пациенти, които вече са посетили дадения дентален лекар.

Как да намерим детски зъболекари в Русе?

Трябва да знаете, че голяма част от денталните лекари преглеждат и деца и бебета. Разгледайте профилите на д-р Мартина Петрова.

Как да откриете дежурен стоматолог в Русе?

Денонощен зъболекар в Русе, към момента, не може да откриете, но има дежурен в почивните и празничните дни от 10ч. до 14ч.

Търсите зъболекар в Русе в събота и неделя?

От 2021г. в стоматологията на града има отворен кабинет и през почивните дни. Работното време е от 10 до 14 часа.

Как да намерим добър зъболекар в Русе?

Благодарение на пълния списък със специалисти на Здравочник и оставените и проверени оценки от предишни пациенти можете лесно да откриете най-добрия за Вас стоматолог в крайдунавския град.

Какви са цените на зъболекарите в Русе?

Много от стоматолозите в Русе работят с НЗОК, което означава, че основен преглед за осигурени лица ще е безплатен с изключение на задължителната потребителска такса. Допълнителните прегледи и манипулации се заплащат допълнително, като цените на прегледите започват от 30 лева и стигат до 60лв.

Кои са специалистите по дентална медицина в Русе, които са част от списъка на сайта?

Това са акредитирани професионалисти стоматолози, които са част Български Стоматологичен Съюз и много от тях имат активни стоматологични кабинети, където ежедневно помагат на пациенти.

Стоматологични клиники в Русе?

Много от гражданите на града предпочитат да посещават стоматологията, където всеки специалист лекар по дентална медицина може да наеме кабинет. Популярни частни стоматологични клиники са „Света Аполония“, клиника „Димитрови“, Клиника „Дукови“ и тн.

Допълнителна информация за зъболекарите в Русе.

Веднага след Освобождението в България се отваря и първият зъболекарски кабинет. Той се намира в Русе и е собственост на Фридрих Карл Фламих, който е чех и през 1878 година отваря първият зъболекрск кабинет на дипломиран зъболекар.