д-р Росен Георгиев - Ортопед - Травматолог

Д-р Росен Георгиев

Ортопед - травматолог

 • (2)
 • Биография

  Д-р Росен Георгиев е ортопед травматолог в София с повече от девет години професионален стаж. Завършил в България и специализирал в много страни по света, д-р Георгиев е изключително висококвалифициран ортопед и уважаван специалист в София. Към момента практикува в ортопедията на болница Св. Анна.

  Образование

  Д-р Георгиев завършва Медицински Университет в София през 2013 . Отново там придобива и своята специалност по ортопедия, което го прави търсен ортопедът-травматолог от Сoфия

  Следват множество допълнителни специализации и квалификации в различни европейски държави – Швейцария, Ирландия и Англия.

  Завършва допълнителни курсове с фокус върху ортопедия и травматология на коляно, бедрена кост и ехографски изследвания в ортопедията. Курсовете се провеждат в реномирани клиники в Германия, Чехия, Ирландия и България. Д-р Георгиев има и завършен курс по управление в здравеопазването.

  Професионални интереси

  Основният фокус на ортопеда д-р Георгиев са операционните и консервативни лечения на колянна става и тазобедрена кост и други. Особен фокус лекарят отделя на дегенеративни заболявания като артрози – коксартроза и гонартроза, заболявания на засягащи периферната нервна система, остри травми при активноспортуващи, провежда прегледи на бебета, деца и подрастващи.

  Член е на Български лекарски съюз, Българската ортопедична и травмалогична асициация, член е на европейското общество на бедрото (Hip Society), EFASS и EO Trauma.

  В практиката си като ортопед в София, д-р Георгиев използва изключително иновативни подходи и нови технологии. Това учи и своите студенти в университета, където е асистент и преподавател.

  График и контакти

  Прегледи в клиники Бета Клиник - София

  Работа с НЗОК Цена на преглед Извършвани процедури

  Понеделник

  Вторник

  Сряда

  Четвъртък

  Петък

  Амб. прегледи

  от до

  от доот доот доот до

  Форум темата е започната от: Давид Станев

  Сигнал за нередност

  Оценка и Коментари:

  Всички полета са задължителни.

  Мнения (2)

   • Човечен и внимателен.

   • Прекрасен доктор, препоръчвам.