д-р Катя Велкова Рабанова

Дерматолог

 • (3)
 • Биография

  Доктор Рабанова е професионалист кожен лекар. Тя работи в спешния кабинет на Окръжна Болница "Св. Анна". Часове не се записват, поради естеството на кабинета. Въпреки това, преглед може да се извърши, като пациентите трябва да отидат на място и да изчакат. Трябва да се има предвид, че е възможно да се наложи по-голямо изчакване, защото идват и спешни случаи, които са приоритетни. Също така, д-р Рабанова има ангажименти и към болните в отделенията, което допълнително отежнява графика ѝ. Въпреки това, доктор Рабанова ще ви прегледа, ако отидете на място и проявите разбиране към естеството на работата в спешния кабинет.

  Д-р Катя Рабанова е част от екип, който през 2017 година предлага безплатни кожни прегледи с цел превенция на рак на кожата.

  *Друг лекар, който е бил част от тази програма за безплатни дерматологични прегледи е д-р Янита Михайлова.

  Доктор Рабанова често е добър и отзивчив дерматолог Варна, проявяващ разбиране към пациентите си.

  График и контакти

   График в МБАЛ "Св. Анна-Варна" - спешен кабинет

   *Друг лекар, който можете да откриете в района на болница Св. Анна е доктор Филка Георгиева

   Цена на прегледа - 40 лв.

   Работи ли с НЗОК - не

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

    Амб. прегледи

    от 8.30 до 16.00

    от 8.30 до 16.00

    от 8.30 до 16.00

    от 8.30 до 16.00

    от 8.30 до 16.00

   • тел: 052/ 821 411 - кожен кабинет ; 052 655 911 - регистратура адрес: гр. Варна, бул."Цар Освободител", № 100 [ВИЖ КАРТА]

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (3)

    • Няма по добър и прекрасен човек , а най вече специалист във Варна,защо Няма кабинет който да ни обслужва... Жалко , мнооого жалко че честните и добри специалисти се потъпкват... ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ???

    • Прекрасен човек и специалист

    • Чух с жената и беше изключително учтива. Обясних ѝ, че искам да ме прегледа в кабинет ѝ във Варна , но доктор Рабанова ми каза, че може да ме прегледа, но все пак се занимава със спешни случаи и ме посъветва да отида при друг кожен лекар, където ще може да ми се обърне повече внимание. Това за мен говори много. Дерматоложката беше честна и не ламтеше за пари.

  Още лекари