д-р Севинч Алиева Касимова

Дерматолог

 • Няма оставени мнения.
 • Биография

  Д-р Севинч Касимова е кожен лекар в гр. Варна с многогодишен опит в различни клиники и вече 27 години опит в частната практика.

  • Образование

  През 1967 г. д-р Касимова завършва Медицински университет в гр. Варна или както е познат тогава “ВМИ – Варна”. До 1978 г. , когато придобива специалност по кожни и венерически болести в София, д-р Касимова работи в село Неофит Рилски и ученическата поликлиника във Варна.

  Следват 7 години работа в спешното отделение към „Бърза Помощ“ и 18 години работа по специалността си в ДКЦ 4 във Варна.

  Така, с над четиридесет години стаж в сферата на кожните и венерически болести, д-р Севинч Алиева Касимова е сред лекарите дерматолози с най-дълъг опит във Варна.

  Към момента доктор Касимова преглежда в собствен кабинет и извършва диагностика и лечение на всякакъв вид здравословни кожни проблеми. Д-р Касимова не работи в сферата на естетическата дерматология.

  *Друг дерматолог във Варна за събота е доц. Томов , а в района на ЖП гара във Варна е д-р Петьо Йорданов.

  График и контакти

   • В частния си кабинет
   Цена на преглед без направление - 30 лв. за първичен и 20 лв. за вторичен. Доктор Касимова не работи с НЗОК и не можете да ползвате направление. Работи се само с предварително записан по телефона час. График:

   Понеделник

   Понеделник

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Събота

   Неделя

   Амб. прегледи

   от 9.00 до 20.00

   от 9.00 до 20.00от 9.00 до 20.00от 9.00 до 20.00от 9.00 до 20.00от 9.00 до 20.00от 9.00 до 20.00

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

  Още лекари