д-р Филка Георгиева Георгиева

Дерматолог

 • (1)
 • Биография

  Доктор Филка Георгиева е специалист по кожни и венерически заболявания и естетична дерматология в град Варна. Тя има дългогодишен опит като професионалист и преподавател.

  Образование

  Д-р Филка Георгиева завършва медицинското си образование във Варна през 1993 г. , когато получава диплома за магистър по обща медицина. През 1999 г. завършва и специалност по дерматология в същия университет. През 2000 г. придобива диплома по здравен мениджмънт от Икономическия университет – Варна. Посещава множество обучения и научни форуми в страната и чужбина за придобиване на допълнителни знания в сферата на козметичната дерматология.

  Практическа дейност

  Като лекар дерматолог, ас. д-р Филка Георгиева Георгиева е била ординатор в кожна клиника, управител на козметичен център с фокус върху кожните проблеми, дерматолог в медицински център и преподавател в университет. Тя води курсове по дерматология на студенти по медицина и студенти по дентална медицина. По настоящем е доцент и доктор по медицина. Друг неин колега, дерматолог и преподавател е д-р Стоян Павлов.

  Автор и съавтор е на множество доклади, презентации и публикации в наши и международни научни и периодични издания. Д-р Георгиева е член на СУБ, БЛС и БДД.

  Интересите на д-р Филка Георгиева са насочени към лечебната дерматология на тумори и алергодерматози, както и естетичните проблеми.

  График и контакти

   МЦ "Ав. Анна" Първичен преглед без направление от личен лекар - 40 лв. Цена на вторичен преглед без направление - 20 лв. Часове се получават от регистратура. Работи с НЗОК и както и при други кожни лекари във Варна можете да използвате направление за преглед. График:
    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   от 8.00 до 12.00

   от 14.00 до 18.00от 8.00 до 12.00от 14.00 до 17.40от 8.00 до 11.40
   Медико-козметичен център "Медея" Цена на преглед без направление - 35 лв. Лекарката не работи със здравна каса в този кабинет. Час се записва по телефона. График:
    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   от 14.30 до 17.30

   -15.30 до 18.00

    -

   от 14.00 до 17.30

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (1)

    • Лекар, на когото може да се доверите. В отделението, което ръководи цари атмосфера на взаимно доверие между пациент и лекар. Може да се разчита на сто процента, че ще направи всичко по силите си за да ви помогне. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! С уважение. Кирил Костов

  Още лекари