ас. д-р Стоян Иванов Павлов, д.м.

Дерматолог

 • Няма оставени мнения.
 • Биография

  Доктор Стоян Павлов е един от най-реномираните и опитни специалисти по кожни и венерически болести в град Варна. Към момента той работи в клиниката по кожни болести в Университетската болница Св. Марина, но намира време да преглежда пациенти.

  Образование

  Завършва Варненски Медицински Институт през 1988 година. Следват две години на специализация във ВМА – София. През 1994 г. завършва специализацията си по дерматология във варненския Медицински университет. Интересите му са в сферата на криотерапията, дерматоскопията и дерматомикологията.

  Преподавателска дейност

  Още от началото на кариерата си, ас. д-р Стоян Павлов, д.м. се занимава с преподавателска дейност в университета във Варна. Негови студенти са специализантите по дерматология и венерология и студентите по обща медицина изучаващи модул по дерматология. Някои от тези студенти са сега дерматолози във Варна. В допълнение на това, доктор Павлов е преподавал два пъти в университета в Кьолн, Германия, придобивайки международен опит.

  Практика и научна дейност

  Към момента, ас.д-р Павлов е ръководител на кожната клиника към университетската болница във Варна (в близост е и ДКЦ"Св. Марина", където преглежда и др. Папанчева) и началник на катедрата по дерматовенерология към медицинския университет, където колега му е и д-р. Женя Михнева. Автор е на множество публикации, научни съобщения и е участник в местни и международни научни форуми. Той е член на СУБ, БЛС и БДД.

  График и контакти

   Кожно отделение при МБАЛ „Св. Марина“

   Прегледи с направление - НЕ

   Цена на преглед без направление - 40лв.

   Кабинет 1351, ет.13

   Час не се записва. Качвате се в отделението и чакате пред кабинета на асистента като е задължително да се съобразявате с болничната обстановка и факта, че може да се наложи да изчакате. 

   График

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   от 10.00 до 12.00

   от 10.00 до 12.00

   от 10.00 до 12.00

   от 10.00 до 12.00

   от 10.00 до 12.00

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

  Още лекари