д-р Галина Христова Монева

Дерматолог

 • (1)
 • Биография

  Доктор Галина Монева е специалист по кожни и венерически болести. Към момента тя работи в студио по естетична дерматология във Варна.

  Образование

  Доктор Монева завършва първото си медицинско образование в София. Към този момент то се води полувисше. След това тя завършва и висше образование във Варна, където по-късно  през 1994 г. получава и специалността си по дерматовенерология.

  Практика

  През годините д-р Монева е работила в МБАЛ Тутракан, частен кабинет, лазерни кабинети по естетична дерматология, а към настоящия момент работи в собствена лазерна практика за кожни проблеми, като тя е един от дерматолозите във Варна с най-голям практически опит в сферата на лазерната дерматология.

  Допълнителна квалификация

  Сертифицирана е в лазерната кожна хирургия и е член на БДД. През кариерата си е посещавала множество курсове за допълнителна квалификация в сферата на кожните болести и естетичната дерматология.

  Практика

  Към момента д-р Монева прави кожни прегледи на пациенти с кожни и венерически болести, занимава се с лечение на кожни образувания, гъбични и вирусни инфекции и кожни естетични проблеми. Помага на хора с бенки, стрии, кожни тумори, брадавици, кондиломи и т.н.

  *Друг лекар, който можете да посетите във Варна е д-р Костова.(др. Костова не работи в лазерен център "Его")

  График и контакти

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (1)

    • Лекарката ме прие много бързо. Процедурите, които трябваше да правим ги направихме, но няколко неща ми направиха лошо впечатление. 1. Никъде не видях обявени цени и накрая ми сервираха една сума, която трябваше да платя. За мен сумата беше голяма. Не ме предупредиха предварително колко ще струва и тн. 2. На моменти по време на прегледа, д-р Монева се увличаше в приказки и не беше напълно концентрирана. От друга страна беше 100% доброжелателна и искаше да ми помогне. Просто се разсейваше и беше леко припряна. Липсваше ми повече съсредоточаване и спазване на процедурите и информация за цените на услугите. Важно е да отбележа, че за преглед се плаща веднъж - 50лв и всяко следващо посещение не се плаща за преглед. Плащат се само прожедурите, които се правят.

  Още лекари