доц. д-р Сиана Колева Щилионова

Дерматолог

 • (11)
 • Биография

  Доцент Щилионова е кожен лекар и специалист по венерически болести в град Варна. Тя е един от малкото доценти в тази сфера в града и е изключително уважаван професионалист.

  Биография

  През 1994 г. доктор Щилионова завършва ВМИ – Варна (днес Медицински университет – Варна). Седем години по-късно тя става специалист по кожни и венерически болести, а след още пет придобива и званието „доктор по медицина“. В практиката си е работила в четвърто ДКЦ във Варна и е била асистент в Медицинския университет в града.

  Практика

  Част от дейностите, които този варненски кожен лекар покрива са свързани с премахване на тумори и лечение на пигментации и лезии по кожата чрез методи от естетичната дерматология.  Ако търсите друг кожен лекар във Варна или желаете да сравните медицинските практики, или условията на други специалисти в града, вижте списъка ни с дипломирани и практикуващи дерматолози.

  Научна дейност и допълнителни квалификации

  Доцент Сиана Щилионова е участвала в разработката на над 20 публикации и научни труда публикувани в български и международни издания. В катедрата по дерматология тя си сътрудничи и д-р Мая Цветкова.

  Доц. д-р Щилионова е член на Българския лекарски съюз, Българското дерматологично дружество и СУБ.

  График и контакти

   В ДКЦ - 4

   Цена на преглед без направление от личен лекар - 50 лв. 

   Лекарката работи с НЗОК и можете да използвате направления за прегледи.

   За да си запишете час е нужно да се свържете директно с лекарката по телефона. 

   График

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   от 8.30 до 11.00

   от13.00  до 16.00

   от 8.00 до 11.00

   от 13.00 до 16.00

   от 8.00 до 11.00

   • тел: 052 613 828 (ДКЦ 4); 052 69 26 41 (директен номер на лекарката) адрес: гр. Варна, бул. "Цар Освободител" № 100 [ВИЖ КАРТА]

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (11)

    • Изключително несериозно отношение. След като ви назначи лечение и по някаква причина имате нужда да се свържете с нея е невъзможно!

    • При запазен час ( час се запазва директно в кабинета, не на регистратурата на ДКЦ-то) в сряда следобяда за петък същата седмица се оказва ,че в деня за прегледа и въпросната лекарка и сестрата са решили да не ходят на работа . Естествено без да предупредят никого ! Това е абсолютно безотговорно и несериозно отношение към пациентите !!! Отиваш на място и ти казват от регистратура( защото няма кой друг да попиташ ) : ...ами не знаем , те днес не дойдоха на работа .... Не препоръчвам на никого - щом още в самото начало отношението е толкова НЕПРОФЕСИОНАЛНО какви ли ще са прегледа и \"лечението\" ?

    • Изключително не коректна доцентка. Никакво внимание към пациента, за нея думата график не съществува. Срещу \"преглед\" за 1 минута ми връчи бележка за 50лв и ми каза ,, направи си изследвания\", нещо, което аз предварително бях питала. След това днес (15.09.23) имах час за преглед, от рецепцията на ДКЦ4 ми казаха, че докторката няма да идва на работа. ВЪЗМУТЕНА СЪМ!!!

    • Не си губете времето и нервите !!!

    • Аз съм поредната разочарована \"клиентка\".Водих майка ми на преглед при въпросната доц.д-р и съм ужасена от прегледа, който се извършва през прозрачна врата.Два ,три въпроса за около 5мин.с цена 50лв.Да не говоря за грубото отношение и ироничните насмешки!В моите очи тази жена изобщо не е това, което аз си представям за хуманен лекар,тя за мен е печелбарка!Хора не се подлъгвайте от всичко ,което пише за нея! Чудя се след толкова негативни мнения за нея,как има съвест да продължава да се нарича лекар!?!

    • Здравейте! За мен д-р Щилионова е върха! Близо 6 месеца се борих с розов лишей - през това време ме лекуваха уж двама от най-добрите дерматолози с кортикостероидни кремове и инжекция дори. Нищо не помогна, каквото и да правех, дори вече последния месец се увеличаваше и започна да се появяея по ръцете и краката ми. Беше ужасно. Отидох при нея, дямо ме погледна, каза, че е такова, изписа ми точно две кремчета и още на третия ден просто видях как лишея ьапочна да изчезва. След близо седмица и малко вече нямам нито едно петънце. Да е жива и здрава!!!!

    • Не съветвам никого да се преглежда при нея! Според мен по-добре е да отиде и да запали свещ в църквата, ще има по-голям ефект! Отидох при нея за преглед с направление! Прегледът, който направи не ме удовлетвори, но тя реши, че може да постави диагноза, диагноза за силно възпалена бенка-без преглед! Чувствах се като "клиент", а не като пациент. Не получих отношението, което очаквах изобщо. Чувствах се като бързо оборотна стока ! Пожелавам ѝ един ден, когато спешно се нужда от преглед и е притеснена, да получи същият преглед, който тя предлага на пациентите си!

    • С много лошо мнение съм. Сестра ми е пенсионер инвалид. Наложи се да плати 50 лева, макар че имаше направление. Всяка седмица сменяше лечението, но преди да използваме лекарствата, назначаваше нови. За мен това са пари на инвалид хвърлени с лека ръка. Не препоръчвам.

    • Посетихме д-р Щилионова с дерматологичен проблем на дъщеря ми. Беше груба, не ни изслуша докрай, бързаше и неглижираше състоянието. Не ни изслуша, не обясни достатъчно адекватно назначеното лечение с думите \"там всичко е написано\", като ме остави да разчитам сама медикаментите за мазане и приемане. Държа да подчертая, че приемът беше платен, а не по здравна каса. Не препоръчвам на никого тази \"специалистка\".

    • Ако можех щях да дам минус до безкрай на тази лекарка. Според мен загубих роднина заради некачествено лечение от нея... Може да и се е разминало наказание от разследващите органи както на много други лекари, които поради това, което според мен е незнание и немърливост, отнемат човешки живот.. но има Господ той си знае работата и рано или късно всеки си плаща греховете.

  Още лекари