д-р Ромелия Неделчева Константинова-Николова

Дерматолог

 • (2)
 • Биография

  Доктор Ромелия Николова е специалист по кожни и венерически болести и проблеми, работещ в град Варна.

  • Образование

  През 1991 г. д-р Ромелия Николова завършва във Варна магистратурата си по обща медицина и придобива специалност „магистър“. Няколко години след това, тя завършва и специалност по кожни и венерически болести в Александровска болница - София. В кариерата ѝ следват четири специализации в сферата на естетическата дерматология свързани с ботокс, филъри и др.

  • Професионален опит

  През годините, д-р Ромелия Николова е работила в множество клиники във Варна включително и в катедрата по дерматология на Медицински университет - Варна. През 2001 г. започва работа като вещ лекар в сферата на кожните проблеми в „Манус Вита“ и Аджибадем Сити Клиник МЦ Варна, където в момента можете да откриете и д-р Бъклова. Следва работа в една от популярните клиники за кожни проблеми в града – “Skin line”. Към момента д-р Николова е дерматолог, преглеждащ единствено в “Pearl skin” - Варна.

  • Специализации и допълнителна квалификация

  Благодарение на дългогодишния си дерматологичен опит  д-р Ромелия Неделчева Константинова-Николова знае колко важни са постоянните допълвания и подобрения на знанията на всеки кожен лекар. Заради това тя участва ежегодно в международни и местни конференции, симпозиуми и срещи, на които се представят последните тенденции и достижения в модерната кожна медицина. Такива форуми тя е посещавала в Испания, Китай, Монте Карло, Швейцария и Франция. Специализант е на Европейската академия по дерматология и венерология и ВМА, София.

  Д-р Ромелия Неделчева Константинова-Николова е член на БЛС, БДД и БСЧПД.

  График и контакти

   Клиника "Pearl Skin"

   Цени за прегледи без направление: първичен - 40 лв., вторичен - 20 лв.

   Работа с НЗОК - не

   За да се запишете е нужно да се обадите в клиниката и да си запазите час.

   График:

    

   Понеделник

   Вторник

   Сряда

   Четвъртък

   Петък

   Амб. прегледи

   от 14.00 до 18.00

   -

   от 14.00 до 18.00

   -

   от 14.00 до 18.00

   Форум темата е започната от: Давид Станев

   Сигнал за нередност

   Оценка и Коментари:

   Всички полета са задължителни.

   Мнения (2)

    • Помогна ми бързо да се справя с проблем, който дори не беше свързан с естетичната дерматология, в която е специализирана клиниката й.

    • Ако можех да дам минус безкрайност на тази лекарка, щях да го направя.

  Още лекари