д-р Ромелия Неделчева Константинова-Николова

Дерматолог

 • Рейтинг 3
 • ( 2 )
 • Биография

  Доктор Ромелия Николова е специалист по кожни и венерически болести и проблеми, работещ в град Варна.

  • Образование

  През 1991 г. д-р Ромелия Николова завършва във Варна магистратурата си по обща медицина и придобива специалност „магистър“. Няколко години след това, тя завършва и специалност по кожни и венерически болести в Александровска болница - София. В кариерата ѝ следват четири специализации в сферата на естетическата дерматология свързани с ботокс, филъри и др.

  • Професионален опит

  През годините, д-р Ромелия Николова е работила в множество клиники във Варна включително и в катедрата по дерматология на Медицински университет - Варна. През 2001 г. започва работа като вещ лекар в сферата на кожните проблеми в „Манус Вита“ и Аджибадем Сити Клиник МЦ Варна, където в момента можете да откриете и д-р Бъклова. Следва работа в една от популярните клиники за кожни проблеми в града – “Skin line”. Към момента д-р Николова е дерматолог, преглеждащ единствено в “Pearl skin” - Варна.

  • Специализации и допълнителна квалификация

  Благодарение на дългогодишния си дерматологичен опит  д-р Ромелия Неделчева Константинова-Николова знае колко важни са постоянните допълвания и подобрения на знанията на всеки кожен лекар. Заради това тя участва ежегодно в международни и местни конференции, симпозиуми и срещи, на които се представят последните тенденции и достижения в модерната кожна медицина. Такива форуми тя е посещавала в Испания, Китай, Монте Карло, Швейцария и Франция. Специализант е на Европейската академия по дерматология и венерология и ВМА, София.

  Д-р Ромелия Неделчева Константинова-Николова е член на БЛС, БДД и БСЧПД.

  График и контакти

  Клиника "Pearl Skin"

  Цени за прегледи без направление: първичен - 40 лв., вторичен - 20 лв.

  Работа с НЗОК - не

  За да се запишете е нужно да се обадите в клиниката и да си запазите час.

  График:

   

  Понеделник

  Вторник

  Сряда

  Четвъртък

  Петък

  Амб. прегледи

  от 14.00 до 18.00

  -

  от 14.00 до 18.00

  -

  от 14.00 до 18.00

  Форум темата е започната от: Давид Станев

  Сигнал за нередност

  Оценка и Коментари:

  Всички полета са задължителни.

  Мнения (2)

   • Помогна ми бързо да се справя с проблем, който дори не беше свързан с естетичната дерматология, в която е специализирана клиниката й.

   • Ако можех да дам минус безкрайност на тази лекарка, щях да го направя.